Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğunlukla 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı contaları: Yangın baplarımız, ısıya reaksiyon olarak enlileyen, dumana ve alevlere karşı kesifı bir bariyer oluşturan ve yapı sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şieğlenceli contalar dahil çıkmak üzere vürutmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına sebep olacaktır.

Yangın çıkış bapsı kanatları içre 2mm lakırtıınlığında Z Kuşaklar kanadın yalman durmasını ve mukavemetinin artmasını sağlar.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Son olarak, Dimak yangın kapılarının, Kalite / Eder tenasüpı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında makam aldığından sakıncasız olmanızı isteriz. Sebepleri diğer bir blog yazımızda açıklayacağız.

 Buna ivaz, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın Kapısı Fiyatları Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Bu nedenle, satın derç kararı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate alınmalıdır. Ayrıca aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkiler.

Akıllıca yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı olumlu raporunun kırmızıınması ciğerin en önemli adımdır. 

önceki dokumalarda ve yangın merdiveni alanı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbirliıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın Yangın Çıkış Kapısı bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat özge kapı yangın kapısı imalatları kadar bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yukarıda yer saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page